monday

hej bloggen
 
Sitter i soffan och kollar på project runway sverige , har kommit hem från jobbet ganska nyligen , har hunnit med en dusch inprencip  .Sjukt skönt att vara ledig i två dagar nu , råkade supa skallen i bitar i fredags då det var barbie/födelsedags fest för min Malin , har fortfarande ångest som fan då jag alltid blir galen på fyllan , kanske borde gå med i nykteristförbundet ? är fortfarande ganska sliten så tänker definitivt ta sovmorgon imonrgon ;)
 
nu ska jag mysa ner mig med en kopp te ,
 
puss , a
 
 

want

måste klicka hem den här urtjusiga väskan från choies 

friday

hej bloggen
sorry för bloggtorkan men har haft fullt upp med en sjuk hund och vetrinärbesök :( men skrollan mår bra igen så allt är frid och fröjd :))

har precis kommit hem har varit en sväng hemma i barnarp hängt med systrarna och pappsen . nu sitter jag och kollar på xfactor i min ensamhet men har bokat extra tider på jobbet i helgen så det är verkligen lugnt här hemma i helgen .

nu ska jag fortsätta glo på tv ,

puss , a




Wednesday

 
Hej bloggen :)
 
Kom nyss hem har varit hos min kusin sen igår , skönt att vara hemma igen :)
Vi var inne i stan igår för att fixa lite saker till henne men jag kunde inte motstå en rosa söt jätte gosig tröja och ett par rosa pumps med låg klack . Jag har egentligen köpstopp oopsii vadå  är inte köpberoende?
 
 
nu måste jag göra mig iordning inför jobb ,
puss , a
 

monday

 
hej bloggen ,
 
har äntligen kommit hem , har jobbat och varit en sväng hemma i barnarp hos famlijen , mysigt :) hämtade min prinsessa också :)
men ska kolla klart på xfactor nu så later babes ,
 
puss , a
 
 
 
 

RSS 2.0